Una Evoluzione Elegante per un Sottu Pannellu in Legnu

U dopu di sta cantina ùn hè micca necessariamente megliu cà a foto di sopra; a bellezza hè, dopu tuttu, in l'ochju di u spettatore. Ma ùn ci hè nisuna discussione chì stu basamentu pannellatu in legnu ùn pare più u modu ch'ellu facia una volta. Sò finite e vibrazioni rustiche è a tappezzeria striata chì i prupietarii precedenti di sta casa avianu in sta stanza. Chì lasciatu dopu à sta trasfurmazione cumpleta hè l'atmosfera accogliente è casuale in un spaziu più chjaru è luminosu.

Di tutte e camere di a casa di Michelle è Alex Gage, nimu ùn m'hà sorpresu u più cum'è u soterraniu. Dopu avè cresciutu in una casa cù muri pannelli di legnu scuru, aghju sempre pensatu chì a migliore decisione di cuncepimentu era di abbraccià li. Cum'è se pruvà di cambialli in qualcosa d'altru faria solu una stanza chì si sente fora di locu.



Alex è Michelle ùn anu micca paura di cambià l'aspettu di stu sotterraniu. Quì, a coppia hà dipintu i muri di legnu di un culore crema chjaru, facendu chì a stanza si senti più grande. Alex (u maritu praticu) hà creatu incubati longu à un muru per allughjà assai libri è a televisione. Poi anu riempitu a stanza cun un mischju di spugne di mobuli novi comodi (ciao sezionale da Articulu ) cù a manu-me-downs di famiglia è divertenti articuli vintage. Alex è Michelle anu datu à sta stanza u so novu nome, a biblioteca, grazie à tutti i libri:



Ci sò decine [di libri] spargugliati in tuttu u scaffale - in particulare, ci hè un inseme di enciclopedie vintage nantu à u scaffale sopra à a TV. Vuliamu assicurà chì avissimu spaziu per cresce - cusì à misura chì u tesoru di u mo maritu cresce, u mo decoru [accessori] duverà spustà! hà scrittu Michelle in un cummentariu annantu à a so tour di casa.

Post Image Salvà Pin It Vede Più Immagini

(Creditu d'imaghjini: Carina Romano)



Pensu chì ciò chì mi piace di più in tuttu di sta stanza rifà hè chì u calore di u spaziu originale ferma intattu. Ancu se i muri di legnu ùn sò micca u vostru, hè chjaru in a foto di prima chì u sotterraniu era un rifugiu assai amatu è assai adupratu in cabina. Grazie à u decoru rusticu è una paleta di culori inspirata da a natura, a biblioteca di Michelle è Alex trasuda sempre quellu calore.

Grazie Michelle è Alex! Vede tutta a so casa.


  • VEDE PIÙ PRIMA E DOPU PROGETTI
  • INVIA A TUA PROPRIA PRIMA E DOPU Prugettu

Adrienne Breaux

Editor di Tour di a Casa



Adrienne ama l'architettura, u cuncepimentu, i misgi, a finta scienza è fighjà Star Trek. In l'ultimi 10 anni hè stata chjamata in casa: una furgoneta, un anzianu magazinu di u centru di a cità di u Texas è un studio chì si dice chì una volta seria di Willie Nelson.

Seguitate Adrienne
I Posti Popular